miércoles, 3 de junio de 2009

EmbaraçAT ! (Noticia de l'abril a "LA VANGUARDIA")

Tracta d'un transexual masculí (va nèixer dona però es sent home) que aixeca una serie de polèmiques al anunciar que és el primer embaraçat d'Espanya. Diu que espera bessons però que se sent "pare", es sent privilegiat per fer el que molts homes desitjarien. Es va fer un canvi de sexe, però conservant el seu aparell reproductor femení. Va decidir tindre nens amb la seva parella i com ella no podia va decidir tenir-los ell.
Quan se li planteja la contradicció de definir-se home i quedar-se embaraçat diu que només aprofita el seu aparell reproductor, però que després es vol sotmetre a la operació de canvi de sexe.
Aquesta història és molt lícita, però des d'un punt de vista de societat pot causar molt problemes al futur nen, o inclús a la mateixa parella. Aquest fet els hi pot jugar una mala passada. Tots sabem com són els nens a la infància i tot el que li pot causar en la personalitat del futur nen. Amb això no estic dient que no estigui bé el que fan aquests futurs pares. Simplement m'ha cridat l'atenció aquesta notícia

No hay comentarios:

Publicar un comentario