lunes, 15 de junio de 2009

No es un adios sino un hasta luego!

Bueno, bueno, bueno...
Que hem de dir d'aquesta assignatura? Doncs, sincerament, ha sigut única en tots els sentits crec que cap de nosaltres hauriem pensat mai que una assignatura i més amb el nom de TEORIA DE L'EDUCACIÓ, sigués tant divertida, amb tanta implicació per part del professor, tot i que ell no ho cregui, i per part dels alumnes, és la assignatura en la que he vist més paricipació a classe, més interés i més ganes de saber, de conéixer, d'investigar, tot i que jo no he fet gaires comentaris a classe, m'agrada escoltar a la gent quan parla, aprendre de gent que té més coneixements i empapar-me bé per després poder ser més gran a nivell de coneixement i com a persona. Crec que això de respectar el torn de paraula ha sigut una de les coses que més hem treballat en aquesta assignatura i també, clar està, el treball en grup, que crec que ens ha enriquit pesonalment i professionalment, ha sigut una altre metodologia de treball d'intercanviar infomació, i en general de adquirir coneixements.
Amb el treball en grup del Pla de Bolonya cap de nosaltres podrà dir que no s'ha inormat sobre l'ensenyament superior que tindrà lloc breument, i tmpoc podrà dr que no ho pot explicar perquè, han sigut moltes setmanes les que hi hem dedicat i hem treballat a fons.
La veritat que al principi creia què era una classe rara i estava del cert però de manera positiva ja que hem passat molts bons moments tot i que només parlo d'uns quants mesos però en aquest poc temps han passat moltes coses entre nosaltres i al nostre entorn. M'ha satisfet moltissim poder fer cursar aquesta assgnatura amb els companys que he tingut i que molts són amics i amb l'Enric Prats que m'ha sorprés molt com a professor a nivell de docència i de manera de ser.
Enric, moltes felicitats, crec que la majoria dels alumnes per no dir tots, tenen un bon concepte de la teva assignatura i de la teva metodologia. Això, no és un adeu.... es un fins després!
Un petó molt gros i una braçada (si la vols) jajaja

1 comentario: