lunes, 15 de junio de 2009

Article d'Abril "Catalunya examina l'educació primària"

Alumnes de sisè de pirmària a atalunya es preparaven per a les proves que habien de passar el 6 de maig i que determinarien el nivell assolit abans de donarel salt a l'ESO. En la pimera convocatòria, només s'examinaven de llengua catalana, castellana i matemàtiques, tot i que el pròxim curs es probable que es posin dues proves més. Els resultats d'aquestsnousexàmens seran orientatius i serviran per fer una radiografia dels coneixements adquirits pels estudiants en l'últim any de primària i del funcionament de cada centre.

Els encarregats de corregir els exàmens van ser professors externs a les escoles per garantir la igualtat de condicions i per garantir la imparcialitat. Aquesta avaluació consistirà en la comprensió lectora, la comprensió escrita, les competències de càlcul i en les relacions d'espai, frma i mesures.

Llavors, Educació enviarà a les families un document amb els resultats de cada nen i cada centre donara el de els seus alumnes. Però ha de quedar clar que aquesta nota no tindrà repercusions per accedir a secundària és només una orientació de l'alumne.

No hay comentarios:

Publicar un comentario