sábado, 9 de mayo de 2009

Manifestacions...

M'agradaria comentar abans de res una mica el transcurs que hem portat de les manifestacions sobre el Pla Bolonya, en les quals s'hi ha mobilitzat moltíssima gent, tant professors com alumnes, com gent que no són alumnes però que se'n han assebentat del que passa.
Hem tingut una serie de bagues, alguna escandalosa, com va ser en la que els mossos es van quedar ben agust (i mai millor dit) amb els manifestants i amb altres persones que només passaven per allà. Creiem que és lògic aquest comportament policial que se suposa que són els que han de pacificar i no donar més guerra a l'enrenou no? Què entenen per pacificar? Apallissar és igual a pacificar? Crec que una cosa és reduir i una altre és apallissar i si són l'exemple que donen com a cos de seguretat, quina vergonya. I jo parlo com a filla d'un policia local, tot i que no vol dir que mossos i policia local siguin el mateix. També crec que hi va haver una serie de manifestants que no anaven a manifestar-se pacíficament i que per això van actuar els mossos de la manera que ho van fer. Tot i així, torno a repetir no em sembla bé el comportament dels mossos ja que companys meus de la universitat van rebre cops de porra a la manifestació quan estaven manifestant-se pacíficament al mig de la gentada.
Després d'aquesta manifestació, hi va haver una altre però tot i que els mossos van estar, els manifestants es van comportar tots de manera correcte i en aquest cas no van haver pallisses, porres, o altres coses.

No hay comentarios:

Publicar un comentario